teacher3.jpg (4853 bytes)

Wilkommen, 

geehrter Kollege /

 geehrte Kollegin

 

Læs nedenunder om de ideer der ligger til grund for min hjemmeside.   

Er du her på stedet for første gang ?  Så kan jeg anbefale dig at surfe rundt ved  hjælp af menubjælken for oven for at danne dig at indtryk af,  hvad dette web-sted indeholder.

Hvordan henter man opgaverne hjem ?  Her er god hjælp at hente! 

Hvilke muligheder giver Internet os tysklærere ?  

Følg med i nyhederne.  Se for oven på menu'en. Der kommer hele tiden nye ting. Og se ugens tips her på siden.  

Husk at gemme adressen - og give den  videre!       www.tyskopgaver.dk

Lad dine elever arbejde i deres eget tempo på nettet med quizzerne! 

Skriv i gæstebogen:   Gæstebog

Kig ind på lærerværelset

 

De fleste tysklærere har egne, hjemmestrikkede materialer siddende i A-4 mapperne derhjemme. Meget af det udveksler vi med kolleger henne på skolen.

Internettet er et ideelt medium for udveksling af undervisningsmaterialer og ideer. Det er hurtigt og billigt. Man kan bladre rundt, hente ting hjem, kigge på det, lave det om så det passer i ens eget kram, smide det væk, lade sig inspirere, kommentere  ved hjælp af e-mail, selv lægge nogle ting ud på Nettet. Og det er blevet MEGET lettere at lave sine egne sider på Internettet med programmer der ikke kræver at man kan HTML-programmering.

Forestil jer fremover: Tysklærer Nielsen fra Nibe har lavet noget spændende om Freizeit, - et klik med musen, og vi er i Nordjylland, Bertelsen fra Ballerup's opgaver i modalverber er ligefrem sjove...., Åse fra Stavanger har nogle opgaver med Einkaufen hvor eleverne skal bruge Nettet, klik og vi er i Norge, ja, så er der Kofoed fra Fyn og hans Fussball-opgaver. Vi kan nå det hele så let som ingenting. Og vi har lige pludselig mange flere tyskkolleger vi kan snakke med. Med e-mail, også i rammerne af Skolekoms tyskkonferencer.

Vi udveksler ideer og materialer med kolleger på skolen og på kurser. I sproglærer-bladene er der tit sjove ideer og inspiration at hente.

Men hvorfor ikke også bruge Nettet, når det nu er her ? Værsgo' at kigge rundt. Finder du noget du kan bruge, er du velkommen til at downloade det. Du kan ændre det, som du vil. Det ville glæde mig, hvis du kan bruge noget af det - evnt.til selv at få ideer! Har du brug for det,  er her hjælp til download

Har du fundet et godt web-sted, andre tysklærere kan have glæde af, så send til mig, gerne på denne formular. Det er meget nemt! 

 

Med venlig hilsen

Niels Kofoed

Gå til toppen