Flere links

 

Private links    - men de er go'e ! 

 

http://www.dore.dk Billedkunstner. Bor i Særslev, Nordfyn. Udover at lave nogle dejlige billeder har han en website der er lidt udover det sædvanlige. Prøv den! Han har lige fået medalje for sit design!

Johannes Wu fra havnebyen Ningbo i Kina har noget så usædvanligt som en website på tysk. Den indeholder informationer om hans by, om Kina,  -  og er samtidig klub-side for den tyske klub i Ningbo. Johannes er hvad han kalder sig,  han har et vaskeægte kinesisk fornavn.  http://nbwxy.163.net/klub.htm   Virker ikke pt.  

Bornholm er en rejse værd, mere i virkelighedens verden end på Nettet.  Bestil din færgebillet!   Eller køb røget laks fra Årsdale. Den er meget lækker      Mere om Bornholm på dette web:  home9.inet.tele.dk.nkofoed/

Amnesty International's kamp for menneskerettighederne er uundværlig. I Særslev har vi vores egen lokal-gruppe. Den hedder nr. 120. Vi har såmænd vores egen beskedne hjemmeside

Dordogne i Frankrig er vores foretrukne feriested  - udover Bornholm, selvfølgelig.  www.dordogne.dk vil efterhånden berette om områdets herligheder. 

Jobber.dk - Jobber.dk har til formål, at skabe kontakt imellem udbydere og aftagere af jobs, hjælp og tjenester. Om du er interesseret i fritidsjobs, deltidsjob, feriejobs eller blot har brug for en hjælpende hånd til diverse små eller store opgaver spiller ingen rolle.