Home

Pas på ved download!!  Er du ankommet til et af de dokumenter,  der linkes til fra denne side,  kan du vælge at åbne det I NYT VINUE.  Derved er det lettere at gemme det og printe det ud.

 

Mundtlige aktiviteter

 

Træning af tidsudtryk: Stil hinanden spørgsmål med WANN

Redemittel    En Redemittelk-Tabelle.   Sætningerne er oversat til dansk 

Skolefag og ugeskema.    Spørgmål til pararbejde.        Udfyld dit ugeskema     

Radio P 7 interviewer unge mennesker der lige har været til en Blümchen-koncert.  Optages på bånd.

Udtaleregler på tysk.   Forklaret på norsk.  Zusammengesteltt von der in Norwegen arbeitenden Sprachassistentin, Evelyn Hayn.   

Plus- og minusord. Her laver laverne deres egen liste over plus- og minusord. De ord skal man kende, når man diskuterer

Umfrage. Find en person, der.....Sjov aktivitet i klassen. Bearbejdet efter materiale udleveret på DLH, Odense af Chrstiane Hach.

Vorstellung  Du starter en ny 8. klasse. Man interview'er naboen og præsenterer ham derefter. Skemaet udfyldes af hele klassen efterhånden som præsentationerne finder sted.

Wer bin ich. Både skriftlig og mundtlig. I starten af 8. kl, fx. Skriv om dig selv, læreren eller en anden elev læser op. Gæt hvem det er. Snak på tysk om hvorfor du gætter sådan.

Ein bisschen udtaletræning 1. Træning af hvislelyde og stemt s. Få styr på udtalen fra starten. Ungerne synes det er skægt at udtale i kor - engang imellem.    Du kan høre hvislelydene, hvis du har installeret Real Audio,  et lille gratis program.  Det kan hentes her

Ein bisschen udtaletræning 2. Træning af ich-lyde og ach-lyde     Ich-lydene kan aflyttes med programmet RealAudio

Stehparty .  Et rollespil fra midten af 9. klasse.  Stammer fra Norge: Måløy videregående skole og lagt på nettet af Anne Kvanes og Aase Storberget fra Kristiansand.  Se dig rundt på ders website; der at meget godt at hente! 

Deutsches Haus.        http://home.sol.no/~akvanes/test/haus.htm     En spændende logik-quiz, også fundet hos de norske 'Tysklærere på nettet'.   h

 

Click Here!